Luuk Nengerman

LJ Music is het bedrijf van Luuk Nengerman: een fanatieke jonge Zutphense muzikant, die de wereld met muziek verbeteren wil. Vanuit zowel een passie voor muziek als een passie voor het ondernemersvak is Luuk LJ Music gestart. In eerste instantie was zijn bedoeling om  als gitarist aan de slag te gaan, maar al snel werd dit veel meer dan alleen dat.

Bij LJ Music kunt u bands, acts, duo’s, gelegenheidsformaties op maat boeken. Check de ‘Live Muziek’ pagina.

Ook kunt u bij LJ Music terecht voor muziek op maat. We maken zelf muziek op vraag van klanten. We componeren muziek voor onder andere bedrijfsvideo’s, cabaretiers, artiesten, etc. en tevens leveren we live muziek op maat voor bijvoorbeeld thema-avonden en gelegenheidsformaties. Muzikale ondersteuning in de vorm van concertopnamen leveren we ook. Kijk op de ‘Muziek op maat’ pagina.

LJ Music levert ook sessiemuzikanten. Zo is Luuk is solo in te huren als sessie gitarist. Is uw gitarist ziek? Neem contact op met Luuk. En: is een ander bandlid ziek? Neemt dan ook contact op met Luuk en hij kan vervangende muzikanten voor u regelen. Kijk op de ‘Sessiemuzikant’ pagina.

Vanuit LJ Music heeft Luuk Nengerman bekwame muzikanten om zich heen verzameld, die niet alleen met hem muziek maken, maar ook een aandeel hebben in het Popcollege Zutphen. Het Popcollege Zutphen is een nieuwe frisse popschool in Zutphen. De visie van Popcollege Zutphen is om op een moderne manier mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met muziek. Bezig zijn met muziek maken zonder dat taaie stof de boventoon voert. We bieden lesvormen aan voor beginners, voor gevorderden,  tot aan conservatorium voorbereiding aan toe. En ook voor coaching kunnen inmiddels al ervaren muzikanten bij ons terecht.Vanuit het Popcollege worden ook cursussen en workshops gegeven. Die kunnen gaan van muziektheorie tot aan netwerken tot aan presentatie. Neem gerust ook een kijkje op de site van het Popcollege Zutphen.

Als actief muzikant speelt Luuk o.a. in Pure Music, Touch of Toto en Vandersteen (waarvan hier een clip).